Integritetspolicy

Denna policy beskriver hur vi samlar in och hanterar personuppgifter, vilka dina rättigheter är och hur du kan kontakta oss för frågor angående vår policy.

Skarp Media tar din integritet på största allvar. Vi vill se till att de uppgifter som samlas in om dig behandlas på ett korrekt sätt och i enlighet med Dataskyddsförordningen. Godkännande av denna integritetspolicy är en samtyckeshandling, vilket innebär att du godkänner Skarp Medias behandling av dina personuppgifter.

Om personuppgifter

Personuppgifter är information som kan kopplas till en levande person. Detta inkluderar exempelvis namn, adress, IP-adress och personnummer.

Behandling av personuppgifter innefattar det som händer med uppgifterna. Bland annat insamling, justering och borttagning av informationen.

Hur vi hanterar personuppgifter

För att kunna utföra tjänsterna vi erbjuder våra kunder samt för att kontakta personer som tagit en första kontakt med Skarp Media behandlar vi nödvändiga personuppgifter.

För att kunna kontakta dig och skicka erbjudanden vid kontakt- och offertförfrågan lagrar vi namn, e-post, telefonnummer, företagsnamn, hemsida, vilka tjänster du är intresserad av samt ett eget meddelande.

Är du en befintlig kund hos oss lagrar vi informationen vi fått vid kontaktförfrågan samt information du uppgett under samarbetets gång. Detta gör vi för att erbjuda bra kundupplevelse och service. Dessa personuppgifter lagras så länge våra tjänster används och så länge vi har en rättslig skyldighet att lagra informationen, till exempel bokföringslagen.

Vid behov hyr Skarp Media in personal, frilansare och/eller företag. För att samarbetet ska bli effektivt delar vi endast med oss av personuppgifter som är nödvändiga för att den/det inhyrda personalen/frilansaren/företaget ska kunna hjälpa oss med att leverera våra tjänster.

Chattplattform

Den här webbplatsen använder sig av chattplattformen Tidio. Genom att kontakta oss via vår chatt tillåter du lagring av dina uppgifter i upp till 1 år. Dessutom tillåter du att uppgifterna används för att kontakta dig.

Vi lagrar namn, e-postadress, telefonnummer och IP-adress. Om du lämnar ytterligare personuppgifter i chatten lagras även dessa. Vill du bli borttagen ur vårt register kan du begära att vi tar bort dina personuppgifter genom att kontakta oss.

Cookies

Cookies är små textfiler som lagras på din dator. Cookies används oftast för att göra en webbplats bättre för användarna, exempelvis för att kunna anpassa webbplatsen utefter användarnas önskemål, intressen och val. Dessutom kan cookies även användas för marknadsföring och kommunikation. Läs mer om cookies här.

Skarp Medias webbplats (www.skarpmedia.se) använder cookies i syftet att göra webbplatsen bättre för användarna. Genom att surfa på våra webbsidor godkänner du vår användning av cookies. Du kan när som helst stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar om du inte accepterar vårt användande av cookies. Observera dock att vissa funktioner på vår webbplats aktiveras av cookies och vi kan därför inte garantera att alla funktioner fungerar som avsett om cookies inte är aktiverat.

För att bättre kunna anpassa våra webbsidor och tjänster utefter användarnas önskemål och behov använder vi analystjänster som tillhandahålls av tredje part. Analystjänsterna samlar in bland annat din IP-adress samt information om användningen och trafiken till vår webbplats.

Kontakt