OM OSS

Vi är en skarpare webbyrå.

SKARP MEDIA

Vi är en webbyrå i Linköping som har specialiserat oss på WordPress. Vi hjälper företag runtom i Sverige synas mer digitalt genom att skapa slående hemsidor i WordPress och skräddarsy kraftfulla SEO strategier.

Skarp Media är ett enmansbolag som drivs och ägs av Haris Topalovic, en civilingenjörsstudent vid Linköpings Universitet. 

Om Haris

Vid sidan av studierna i Linköping brinner jag för webbdesign och digital strategi. Utöver studierna jobbar jag även som Team Leader i en av Sveriges ledande studentdriva IT-konsultfirma, vilket har lärt mig en hel del om professionell webbutveckling.

Genom år av självstudier och experimentering har jag med hjälp av WordPress lärt mig leverera kundvärde i form av digital närvaro. Att se mina kunders företag växa till följd av Skarp Medias levererade kundvärde är en enorm drivkraft för mig samt något jag tycker är oerhört roligt och givande att jobba med.

HUR VI JOBBAR

I princip all av vår utveckling sker in-house. För att säkerställa att våra tjänster håller högsta kvalité hyr vi däremot in spetskompetens vid behov. I dagsläget samarbetar vi med flera SEO experter, copywriters, webbutvecklare och svenska bloggare. Tillsammans jobbar vi för att leverera exceptionell kundservice och förbättra ditt företags digitala närvaro.

Våra Principer
Skarp Media

Vi värderar dig och ditt företag högt. Därför är det viktigt för oss att jobba utifrån vissa principer.

Unika Lösningar

Det är inte så enkelt att en strategi passar alla. Vi ser därför till att ta fram en skräddarsydd lösning som passar som handen i handsken för just ditt företag.

Klarspråk

Vi tror starkt på att förtroende är grunden till en bra relation. Därför är vi alltid noga med att tala klarspråk och ge dig realistiska förväntningar.

Skarpa Resultat

När vi säger att vi ska leverera någonting så gör vi också det. Eftersom ditt företags framgång är vårt främsta fokus är vi inte nöjda innan målen är uppnådda.

Behöver du