OM OSS

Vi är en skarpare webbyrå.

SKARP MEDIA

Vi är en webbyrå i Linköping som hjälper företag runtom i Sverige synas mer digitalt. Vi skapar slående hemsidor i WordPress och skräddarsyr kraftfulla SEO strategier.

Skarp Media drivs och ägs av Haris Topalovic, en civilingenjörsstudent vid Linköpings Universitet. 

Om Haris

Vid sidan av studierna i Linköping brinner jag för webbdesign och digital marknadsföring. Genom år av självstudier och experimentering har jag lärt mig utveckla och marknadsföra hemsidor. Tack vare Skarp Medias storlek kan jag erbjuda företag en nära kontakt som underlättar för båda parter. 

HUR VI JOBBAR

För att säkerställa att våra tjänster håller högsta kvalité hyr vi in spetskompetens vid behov. I dagsläget samarbetar vi med flera SEO experter, copywriters, webbutvecklare och svenska bloggare. Tillsammans jobbar vi för att förbättra ditt företags digitala närvaro.

Våra Principer
Skarp Media

Vi värderar dig och ditt företag högt. Därför är det viktigt för oss att jobba utifrån vissa principer.

Unika Lösningar

Det är inte så enkelt att en strategi passar alla. Vi ser därför till att ta fram en skräddarsydd lösning som passar som handen i handsken för just ditt företag.

Klarspråk

Vi tror starkt på att förtroende är grunden till en bra relation. Därför är vi alltid noga med att tala klarspråk och ge dig realistiska förväntningar.

Skarpa Resultat

När vi säger att vi ska leverera någonting så gör vi också det. Eftersom ditt företags framgång är vårt främsta fokus är vi inte nöjda innan målen är uppnådda.

Behöver du