SEO Stockholm

Vi erbjuder skarp SEO till företag i Stockholm.

Öka er organiska trafik från Google och ta del av fler affärsmöjligheter. Vi hjälper företag i Stockholm ranka högre på Google med effektiv sökmotoroptimering.

Få en SEO offert!

SÖKMOTOROPTIMERING I STOCKHOLM

Varje dag görs över 55 miljoner Googlesökningar i Sverige. För att ta del av den värdefulla trafiken och inte gå miste om potentiella kunder är det viktigt att du sökmotoroptimerar ditt företag i Stockholm.

Skarp Media är en SEO byrå med bas i Linköping. Vi är SEO experter och hjälper företag i Stockholm med sökmotoroptimering. Vi fixar högre positioner på Google och ökar den relevanta trafiken till företags hemsidor. Detta gör oss till det självklara valet för dig som behöver hjälp med SEO i Stockholm.

BÄSTA SEO BYRÅ I STOCKHOLM

Skarpare SEO i Stockholm får du leta efter

Vi är en skarpare SEO byrå i Stockholm och därför nöjer vi oss inte med höga positioner. Vi ser även till att våra kunder hamnar framför rätt personer vid rätt tidpunkt för att få rätt leads.

Det är viktigt att du placeras rätt. Vi placerar våra kunder framför personer som letar efter just deras tjänster och produkter. På så vis skapas leads av högsta kvalité.

Vi ökar även chansen att leads blir konsumenter. Detta gör vi genom att placera våra kunder framför personer som har plånboken redo, istället för personer som bara är nyfikna.

På rätt ställe vid rätt tidpunkt. Så kan man sammanfatta vår sökmotoroptimering som leder till leads av hög kvalité och öppnar upp fler affärsmöjligheter för våra kunder.

SEO EXPERTER I STOCKHOLM

När du anlitar Skarp Media som din SEO byrå får du flera SEO experter och konsulter dedikerade åt att öka ditt företags synlighet på Google.

Strateg och projektledare

Du får en digital strateg och projektledare som planerar och ser till att allt går som det ska.

SEO-tekniker

Våra SEO-tekniker sköter det löpande arbetet på hemsidan såväl som länkbygget utanför hemsidan.

Copywriter

En copywriter som skapar innehåll för att attrahera sökmotorer och övertyga hemsidans besökare.

Referenser

Vi är stolta över vårt arbete och våra kunder är nöjda. Ta en titt på våra tidigare projekt och avgör själv.

Lokal SEO i Stockholm

Förutom högre rankningar på Google kan vi även hjälpa ditt företag synas mer lokalt. Genom en kombination av SEO i Stockholm och en optimering av er Google My Business företagsprofil hjälper vi ditt företag synas bättre i Stockholm med lokal SEO. Skräddarsy er digitala strategi utefter era behov, mål och er budget.

Hur ett skarpare SEO företag jobbar

Planering

Det allra första vi gör är att vi håller ett samtal med dig där vi går igenom dina behov, mål och förväntningar. Vi samlar in information om din verksamhet och målgrupp för att kunna anpassa tjänsten för just dig och ditt företag.

Analys

I nästa steg gör vi en grundlig analys av er målgrupp samt vilka sökord som är mest relevanta och passande för ditt företag. Vi tittar även på hur er nuvarande digitala närvaro ser ut och vad som kan förbättras.

Optimering

När vi har tagit fram de bästa sökorden för dig presenterar vi en skräddarsydd strategi. Får vi klartecken sätter vi igång med optimeringen och skickar ut veckovisa rapporter för att du ska ha full koll på hur det går.

Våra SEO paket för Stockholm

Vill du anpassa ett paket utifrån era behov, mål och er budget? Kontakta oss för en skräddarsydd lösning.

SMALL

5 000 kr per månad exl. moms
 • 15 sökord
 • Löpande on-page SEO
 • Löpande off-page SEO
 • Google Ads hantering med valfri budget
 • Regelbunden rapportering

MEDIUM

8 000 kr per månad exl. moms
 • 30 sökord
 • Löpande on-page SEO
 • Löpande off-page SEO
 • Google Ads hantering med valfri budget
 • Regelbunden rapportering
Populär

LARGE

11 000 kr per månad exl. moms
 • 60 sökord
 • Löpande on-page SEO
 • Löpande off-page SEO
 • Google Ads hantering med valfri budget
 • Regelbunden rapportering

ANLITA SEO EXPERTER I STOCKHOLM

Vill du ha hjälp med SEO i Stockholm?

Hör av dig till oss med dina funderingar så återkommer vi så fort som möjligt.